Natalie Teunissen Transformational Breath ademcoach


Even voorstellen

Mijn naam is Natalie Teunissen, ik ben in 1971 in Brabant geboren. Naast dat ik liefdevolle mama van Pim (2001) en Roos (2003) ben, geef ik ook yoga, zwangerschaps- & babymassage cursussen en begeleid ik zwangere vrouwen bij de bevalling.

Tijdens mijn eerste zwangerschap is mijn bewustwordingsreis begonnen. Ik heb mijn baan in het bedrijfsleven opgezegd om helemaal mijn hart te kunnen volgen. Ik maakte van mijn passie mijn werk en dat is de beste beslissing ooit geweest.

Na veel gedaan te hebben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bleef ik zoekende naar de essentie van het leven totdat ik in aanraking kwam met Transformational Breath. Alle puzzelstukjes pasten in elkaar en ineens begreep ik wat thuiskomen bij jezelf betekent. Wat een mooie bewustwording, geluk vind je niet buiten jezelf, het echte diepe geluksgevoel zit in jezelf.

Tijdens mijn eerste ademsessie ging ik door diepe dalen, maar voelde daarna zo ongelooflijk veel opluchting en liefde dat er geen weg terug meer mogelijk was. Vanaf dat moment wilde ik niets liever dan deze krachtige en helende ademmethode in de wereld verspreiden!

Ik stel me het leven voor als een rivier. Je zit in een bootje en gaat met de stroom mee. Stel je eens voor dat je je met je armen in de lucht helemaal over kan geven, vol vertrouwen aan deze stroom, het leven. We proberen vaak controle uit te oefenen op het leven. Angst maakt dat we ons vast proberen te houden aan de takken langs het water. We vechten met de realiteit. Hoe zou het zijn om de controle los te laten en ultieme vrijheid te ervaren?

Mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen om, via het pad van bewustwording en nieuwe inzichten, tot persoonlijke bloei te komen en om dit ook te integreren in het dagelijkse leven. Wil je echt een blijvende verandering van binnenuit, dan begeleid ik jou met alle liefde en plezier in jouw proces naar verandering.